Аудиторська фірма «Аксьонова та партнери» GGI рада повідомити про початок програми, яка покликана допомогти підприємствам розібратися у вирішенні складних ситуацій, пов’язаних із застосуванням норм податкового законодавства.

«Усі вітчизняні підприємства у своїй діяльності стикаються з неоднозначними ситуаціями, в яких виникають питання із застосуванням тих чи інших законодавчих податкових норм. За родом діяльності нашої компанії, нам часто доводиться роз’яснювати такі ситуації і накопичений досвід у цій сфері дозволив нам дати життя програмі, яка допоможе фахівцям дізнатися про правильні вирішення таких ситуацій», — зазначила Тетяна Григорян, Генеральний директор компанії.

Практичні роз’яснення будуть актуальним інструментом для впровадження у професійній діяльності бухгалтерів, фінансистів та податкового менеджменту підприємств.

За допомогою викладених кейсів, упорядкованих провідними фахівцями нашої компанії, ви зможете отримати оперативні і своєчасні механізми реагування на зміни в:

  • оподаткуванні;
  • бухгалтерському обліку;
  • фінансовій звітності.

Крім того, пропонуємо взяти участь у програмі по вирішенню кейсів з практики застосування норм податкового законодавства всім зацікавленим особам. Якщо в діяльності Ваших підприємств виникають проблеми в трактуванні норм податкового законодавства, Ви можете довірити їх роз’яснення нашим фахівцям.

Надсилайте Ваші запити для роз’яснювальних кейсів за адресою lysenko@ap-center.com